VrijdagAnders

“Bij VrijdagAnders vind ik voorbeelden van ongewone interventies.”

Programmamanager gemeente

VrijdagAnders

Wie maken VrijdagAnders?
VrijdagAnders is een reeks ochtendbijeenkomsten in het midden van het land. Er komen mensen die vragen willen stellen over onderwerpen die hen bezighouden in het werk. En die ideeën willen opdoen. Of juist willen vertellen over hun goede ideeën. Directeuren, managers, ondernemers en andere leidinggevenden. Net zoals u. Mensen die hun inzichten en vragen willen delen en verdiepen, met collega’s uit verschillende organisaties. Waardoor ze samen antwoorden vinden die toepasbaar zijn in de praktijk.

VrijdagAnders is een initiatief van Frans Romkes (AnderAdvies) en Alice Hilbers (Intercoaches).

Wat levert VrijdagAnders op?
Bij VrijdagAnders is altijd volop ruimte voor uiteenlopende vragen. Zoals: Wat is slim om te doen in deze situatie? Hoe kan ik deze opgave anders aanpakken? Wie heeft daar ervaring mee? Bijeenkomsten voor inspiratie: sprekers, ideeën, boeken, inzichten. En met praktische tips en handvatten. Resultaten waarmee u direct aan de slag kunt. VrijdagAnders is verbinden, delen en actie, maar dan anders.

Wanneer is het VrijdagAnders?
Vier keer per jaar op vrijdag van 9.00 tot 13.30 uur (inclusief lunch).

Waar vindt u VrijdagAnders?
VrijdagAnders vindt u daar waar het net even anders is. Midden in het land.

Deelname
€ 299,- exclusief 21% btw.

Volgende VrijdagAnders ochtenden

Op de hoogte blijven: abonneer u op de nieuwsbrief

Eerdere VrijdagAnders ochtenden

VrijdagAnders is onderdeel van AnderAdvies consultancy / coaching / mediation | 06 51964842 | frans.romkes@anderadvies.nl