VrijdagAnders

“Nieuwe dingen: daar wil ik altijd bij zijn. Daarom kom ik naar VrijdagAnders.”

Acteur

Ruim

VrijdagAnders vindt u in Ruim, inspirerende ruimte voor bijzondere bijeenkomsten


foto: Beno Munneke

VrijdagAnders vindt u daar waar het net even anders is. Midden in het land. In Ruim, een zandtrechter centraal in Utrecht. Naast de Jaarbeurs, dichtbij station Utrecht Centraal.

Vroeger zat de zandtrechter van Ruim vol met zand en grind uit de binnenschepen die hier aanmeerden. Nu is de silo omgebouwd tot een inspirerende ruimte voor bijzondere bijeenkomsten. Een lichte ruimte van 7 × 7 meter, met panoramisch uitzicht over de voormalige veilinghaven.

De vrouw achter Ruim is Marije van der Veen. Ze werkte jarenlang in de communicatie en was toe aan iets anders, iets nieuws. Met Ruim gooide Marije zichzelf in het diepe. In haar werk zocht ze vaak naar leuke vergaderlocaties voor congressen, evenementen, meetings, presentaties. Zelden vond ze vergaderruimten waar het “net even anders was.”

“Dat kan leuker!”, dacht Marije. Haar vrienden zeggen wel eens: “Jij weet van kleine dingen altijd iets bijzonders te maken.” Van dat “product” maakte ze haar bedrijf. Voor Marije van der Veen begint alles met aandacht. Aandacht voor de ideeën van de ander, aandacht voor details. Persoonlijke aandacht, dat is Ruim!

Ruim
Veilinghavenkade 6
3521 AK Utrecht
m 06 14268651

Klik op de onderstaande link voor de route naar Ruim in pdf-formaat.

Route naar Ruim te Utrecht (pdf)

VrijdagAnders is onderdeel van AnderAdvies consultancy / coaching / mediation | 06 51964842 | frans.romkes@anderadvies.nl