AnderAdvies

“Ik heb jou gekozen om de persoon die je bent. Jouw toegevoegde waarde zit in jezelf.”

Directeur-bestuurder woningcorporatie

Wat doet AnderAdvies?

AnderAdvies begeleidt organisaties op hun weg naar verandering. We brengen managers, medewerkers, bestuurders en toezichthouders met elkaar in gesprek. Over het bepalen van hun positie, over samenwerking en vertrouwen. We begeleiden de dialoog over het nemen van initiatief tot en verantwoordelijkheid voor verandering. We zijn hun sparringpartner bij het vaststellen en verwerkelijken van hun ambities, doelen en wensen.

Begeleider en sparringpartner op weg naar verandering

AnderAdvies luistert en kijkt naar mensen in organisaties: zonder oordeel, wel intensief en indringend. We stimuleren de dialoog en de samenwerking tussen mensen in organisaties. En tussen organisaties en hun buitenwereld (samenwerkingspartners en stakeholders). Daarvoor kiezen we oorspronkelijke invalshoeken en stellen van daaruit onze vragen. Over wat u wilt bereiken en over welke aanpak voor u het beste werkt. We vragen door op antwoorden en spiegelen wat we zien en horen.

Zichtbaar maken van het dwarsverband tussen “hard” en “zacht”

Als betrokken buitenstaander kijken we van veel kanten naar uw organisatie en medewerkers. Zo maken we verbindingen zichtbaar die op het eerste gezicht niet zichtbaar zijn. We leggen altijd het dwarsverband tussen de structuur van de organisatie, de mensen die er werken en hun samenwerking: tussen de harde en de zachte kanten van de organisatie.

Hard en zacht kunnen niet zonder elkaar. Een nieuwe structuur, werkwijze of strategie wordt immers pas werkelijkheid door afstemming en samenwerking tussen medewerkers. En die samenwerking kan worden verbeterd door het vastleggen van afspraken en structuren.

Opdrachtgevers

AnderAdvies voert veelzijdige opdrachten uit voor woningcorporaties, overheden (gemeenten), zorginstellingen en andere organisaties.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat AnderAdvies voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Frans Romkes, 06 51964842.

AnderAdvies consultancy / coaching / mediation | 06 51964842 | frans.romkes@anderadvies.nl